AYEDAŞ YETKİLİ ELEKTRİKÇİ 0535 869 19 09

AYEDAŞ YETKİLİ ELEKTRİKÇİ 0535 869 19 09

Endüstriyel Elektrik 0216 650 97 27
Plan proje Tesisat Taahhüt Arıza Pano 
Endüstriyel ElektrikEndüstriyel elektrik trafo, sayaç, topraklama, paratoner gibi sistemlerin uluslararası standlara uygun şekilde üretilmesidir. Endüstriyel elektrik alanında büyük bir titizlikle çalışan Markatek Elektrik ailesi gelişen ve değişen teknolojik çalışmalarıyla sizlere güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Pano 0535 869 19 09 
PanoElektrik ekipmanları ve tesisatının güvenli çalışmasını sağlayan cihazların bir arada toplandığı donanıma pano denir. Gelişen teknolojiye ayak uyduran Markatek Elektrik, elektrik panolarınızın bakım ve onarımını güvenli bir şekilde yapmaktadır. 
L

Alçak Gerilim

Article Image
Kamera uydu diyafon alarm sistemleri arızalarında yeterli ve bilgili usta bulmak zordur. İşte biz 18 yıllık tecrübemizle siz müşterilerimize kolaylık sağlıyoruz. Audio konuşma sistemleri alanında uzman ekibimiz görüntülü diyafon sistemlerinde 3 YIL GARANTİLİ olarak hizmet vermektedir.

Orta Gerilim

Article Image
Aydınlık günleriniz için aydınlatma plan ve proje, güvenilir işleriniz için tesisat taahhüt, renkli ve mutlu günleriniz için avize, elektrikle igili sorunlarınız için acil arıza servisimiz, binanızın ve sizin güvenliğiniz için kaliteli malzeme.

Yüksek Gerilim

Article Image
Hepimizin bildiği gibi kentleşmede artık çığır halindeyiz. Yüksek gerilim hatlarında sıfır hata ile çalışmak gerek. Bunun için bir mühendis olması gerekir. Size mühendislerimizle en doğru şekilde olanaklar sunmaktayız.
Article Image

Yorumlar